30 okt. 2014

Det bästa vi har är varandra

Hej!

I lördags var jag på en trevlig scrapträff (fick kramas med Ciza även den här helgen) och fick ett par kort gjorda och ett påbörjat. Jag är inte så snabb när jag gör saker vilket kan irritera mig ibland, men samtidigt så är det ju ingen tävling om vem som gör flest kort (eller?) :D. Det jag kan bli trött på är att jag är så velig, ska pappret luta till höger eller vänster och i så fall hur många grader ska det luta.... sånt funderar jag på. Hur är det för dig?

Nog pratat om det, det är det påbörjade kortet som nu faktiskt är klart som jag bloggar idag. 


Jag har använt en embossingfolder med noter på. turkost och vitt cardstock (som går att köpa i storpack om 50 st i shoppen, helt underbar fin struktur och VITT), några utstansade blommor, halvpärlor och glossy accent.Jag har skrivit ut digistämpeln Det bästa vi har... i storleken 0,81 cm x 4 cm. Den finns även i gummi och är då 1,1 cm x 5 cm. Motivstämpeln kommer från Delicious Doodles  och jag har färglagt henne med Copicspennor.

Jag har använt följande färger:
Hud: E 21, 13, 11, 00, R 20 och R 11
Hår: E 59, 57, 55, 53, 51 och 50
Turkost: BG 15, 13, 11, 000
Rosa: RV 93, 91 och 32Fjärilen har jag färglagt en gång till och klippt ut och limmat fast med glossy accent. Jag lade också ett lager med glossy accent över vingarna.


Ha en underbar dag!

Kram RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!