15 okt. 2014

Bokmärke till mysrysare

Jag har gjort ett dubbelvikt bokmärke i blått med ett rart litet spöke på :-)
Jag "byggde ihop" Nillas "Spöket lille O" och "Too cute to spook" i datorn och skrev ut på tjockt vitt papper. Jag färglade med Promarkers, klippte ut och limmade upp på mörkblått CS innan jag satte fast det på bokmärket. Mysrysare "skrev" jag med små bokstavsstickers från Doodlebug och fyllde i runt varje bokstav med svart penna. I nedre delen satte jag en spets och duttade svart Liquid Pearls i håligheterna. Över den satte jag en smal remsa av det blåa CS jag använt som bas och duttade smått med vit Liquid Pearls. Längst upp knöt jag fast två prickiga tygband.


 
Kramar
Linda
 
 
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!