7 sep. 2014

You are enough!

Jag är ett stort fan av hashtagstämplarna från Pysseldags och i veckan slog jag till och köpte de lite större med engelsk text:


Sedan använde jag dom till ett nytt alster i min art journal:


... och ett foto taget lite från sidan för att ni ska se de skimrande effekterna:


Hela sidan är först grundad med ett lager gesso. Sedan har jag täckt den med ett scrapbookpapper från Tim Holtz som jag rev sönder och sedan använde bak-och framsidan som ett collage. Jag använde ModgePodge på för att fästa och försegla det. 

Hjärtanen är gjord med en mask från Heidi Swapp som jag har duttat med akrylfärg. 

Tjejen skissade jag först upp på frihand. Hon är målad med akrylfärg, Pitt Big Brush Artist pens, Distress Markers och en akrylfärg med metallicglans. Jag har också använt mig av olika svarta markers till alla linjer. Sist stämplade jag några olika hashtags med svart StazOn-dyna.

Det var allt från mig denna söndag - ha det gott allesammans!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!