25 sep. 2014

Nu är det jul igen

Hej!

Det är tydligen 3 månader kvar till jul så det är hög tid att köra igång ordentligt med julkorten! Jag har snöat in (hehe) på CAS (Clean and simple). Det är långt ifrån lätt, för mig i alla fall, att få till det. 

Jag har en jättefin embossingfolder "Frame Winter" från Crafts-too som jag använt till dagens inlägg. Den ger plats att stämpla något i mitten.


Det är ett 250 g 4CC-papper som jag har använt som kortstomme. 
Merry christmas är en julstämpel från Pysseldags som kom förra året. Jag älskar typsnitten! Jag har stämplat med en rosa/röd stämpelfärg. En liten charm i form av två klockor fick bli dekorationen.På insidan har jag satt ett mönsterpapper från Papermania. För att få dit familjens namn har jag valt att använda bara en bit av min personliga God Julstämpel. Genom att lägga en bit papper över den del av stämpeln jag inte ville använda så kunde jag dutta på med stämpeldynan på ordet önskar och så våra namn. Sedan stansade jag ut ovalen med en die som ingår i Spellbinders radiant rectangles.

Runt om på kanterna har jag stämplat med den sötaste av snöflingestämplar som finns. De är embossade med embossingpulvret Frosted Crystal.

Missa inte att det är erbjudande just nu på den personliga god julstämpeln! Priset gäller till 30 september.

Jag längtar till lördagen för då ska jag på scrapmässa här i Gävle, välkommen du med!
Ha en bra dag! 
KRAM
Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!