24 sep. 2014

Lycklig LO

Kors i taket! Den här kortmakar-tanten har gjort en LO :-)
När jag såg detta underbara fotot på min äldsta syster och hennes lilla Hilde, som svågern lagt ut på Facebook, var jag bara tvungen att "sno" det och göra nåt av det :-) Tanken var att ge denna till syrran på hennes födelsedag, men eftersom jag visar det redan nu så får det bli en liten förskotts-present :-)
Formatet är ca 30x20 cm och grunden är brunt enfärgat papper och ett turkos-mönstrat papper som jag ruggat upp kanterna på. Fotot fick en orange ram innan jag satte fast det med distanskuddar mitt på LO:n. De orangea fjärilarna har jag klippt loss från en fjärilsbård, chalkat kanterna och stämplat med en yttepyttetext på. De andra fjärilarna (stämplar) har jag färglagt med Promarkers och sedan har jag stämplat med yttepyttetexten på de med.
"#lycka" (ingår i ett helt set med svenska hashtag-ord)
"Vilken underbar dag"
 "Ögonblick att minnas"
"Sommar" och "Höst" (ingår i ett kit med de fyra årstiderna)
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!