17 sep. 2014

En kram per post

Ibland vill man bara ge någon en kram och om det är för långt för en riktig, så kan man alltid skicka en med posten :-)
"Detta kort innehåller en kram" är en fin stämpel man kan använda isåfall. Här har jag skrivit ut den på 4cc-papper och färgat in den extra med rosa och beige chalk. Jag ritade en tunn linje runt och klickade ut Liquid Pearls lite här och har, satte sedan fast på kortet med distanskuddar.


 
Till det dubbelvikta kortet har jag stansat ut fjärilar i två mönstrade papper med en die från Sizzix. Sedan färgade jag in kanterna med olika chalks och duttade lite Stickles-glitter på de överstas vingspetsar. På det stora mönstrade pappret stämplade jag flera gånger med olika fjärilsstämplar i brunt och svart. Längst ner satte jag en bit spetsband som går ton i ton med övriga färger på kortet och till höger satte jag en fjäril som jag klippt ut från en chipboard-dekoration..

PS: glöm inte vår september-utmaning som Johanna håller i :-)
http://blog.pysseldags.com/2014/09/tavling-i-september.html
 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!