18 sep. 2014

Julhälsning

Hej!


Jag blev så sugen på att göra ett julkort när Ciza la ut reklam för den personliga god jul-stämpeln här om dagen. Jag har ju en sån och den är så himla lämplig OCH snygg. Nu är den till ett riktigt bra pris fram till den 15 oktober så skynda att fynda och få ditt/din familjs namn på en stämpel.


Jag har gjort ett Clean and simple (CAS) kort.
Mönsterpappret är från Inkido och den gröna cardstocken är embossad med en folder från Cuttlebug.Jag har lindat garn runt kortet och knutit en rosett. Sedan har jag satt ett självhäftande julsigill över trådarna. Julhälsningar är en favorit från förra julen och den hittar du i shoppen.Här kan man skymta insidan av kortet. Jag har monterat framsidan med 3D-kuddar så det embossade pappret skulle komma upp en liten bit.

Det var allt för mig idag!

KRAM Rosa
1 kommentar :

  1. Superfint Rosa!! clean and simple är inte så enkelt att få till minsann - men du har lyckats såå bra!! Det gröna embossade tokgillade jag!
    God utdelning på "nattscrappet"!!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!