4 sep. 2014

Inspirationskort till septemberutmaningen

Hej!

Ni har väl inte missat att vi har en ny månadsutmaning igång sedan i måndags!? Vår nya DT Johanna är ansvarig för den och vi hoppas att många vill vara med i den utmaningen! Sprid det bland dem ni känner, den som får flest röster av oss i DT-gänget vinner 5 digistämplar och det blir även en som dras och som får 3 digistämplar. 

Ni hittar utmaningen i högermarginalen där det finns en bild eller via den HÄR länken. 

Jag har gjort ett kort som inspiration att delta. Det är ett så kallat Center step card och så har jag använt tekniken chalk board på stämplarna.


Mönsterpappren kommer från ett 6x6 tums block My Minds Eye. Jag har använt svart cardstock och kraft cardstock. Blommorna har jag stansat ut ur en spilbit. Vintagebilden är från ett klippark som jag har för mig är gjort av Pion design. I hörnen har jag satt några små halvpärlor.


Jag har stämplat Fransk stämpel clouterie på svart cardstock och sedan embossat med vitt embossingpulver. Jag har dragit med en vit krita lite här och var och runt kanterna på skylten.Samma sak har jag gjort med stämpeln Tillsammans är vi starka, tillsammans klarar vi allt. Här har jag även embossat kanterna i vitt.


På baksidan har jag stämplat min personliga stämpel från Pysseldags. 


Här kan man lättare se formen på kortet. Det finns många mallar på nätet att följa. Jag har gjort min i storleken 11 x 5,5 tum. På insidan har jag också satt mönsterpapper så det finns möjlighet att skriva något personligt där senare.

Ha en fin dag!
KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!