28 sep. 2014

I love Halloween

Precis så är det! Jag älskar Halloween och har gjort det så länge jag kan minnas. Det har säkert att göra med mina amerikanska rötter som har fått mig så nyfiken och galen i denna högtid. Tyvärr har Halloween fått en liten dålig klang här i Sverige då många verkar tro att det ska gå ut på att allt ska vara så läskigt som möjligt - men det är faktiskt upp till var och en...

Så idag ska jag visa ett uppslag från min art journal med lite läskig Halloween-känsla. Jag tänker börja med att visa vad jag har utgått ifrån. Jag använder faktiskt en helt vanlig gammal bok som jag har köpt på second hand:


I den limmar jag ihop ca tre sidor för att få en stadig grund att måla och fixa på. Så här ser alltid uppslagen ut innan jag börjar fixa och trixa:


Jag ska tillägga att jag oftast grundar med ModgePodge eller gesso innan jag sätter igång mitt skapande. Tyvärr tänkte jag inte på att ta några bilder under tiden som jag gjorde mitt uppslag så här är mitt färdiga resultat:


De stämplar som jag har använt från Pysseldags är dessa:
Bilden på tvillingarna har jag hittat på Internet. Som bakgrund har jag använt en del av ett inslagspapper från ICA. Sedan har jag ritat och färglagt med diverse olika pennor som Pitt Artist Pens, gesso och Distress Paint. 

Ha det gott - och bli inte förvånad om jag visar fler Halloweeninspirerade alster framöver...Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!