11 sep. 2014

Höstens sprakande färger

Hej!

Jag kan inte fatta att det faktiskt är höst nu, tiden bara flyger fram! Hösten till ära har jag därför gjort ett höstinspirerat kort. Jag ville att texten skulle stå i centrum och inte ha så mycket lull-lull men ändå ha någonting som smyckar.

Jag har använt mig av blå cardstock och mönsterpapper från Maja Designs "Walk in the forest". 

De dies jag har använt är Spellbinders French lily, labels thirty-four och Decorative labels thirty-four.

Jag har färgat in 4 vita halvpärlor med en copicspenna B 45 för att få den nyans jag ville ha.
Runt om texten har jag färgat in med Distress ink Wild honey.


Stämpeln jag har använt "Det är en tröst hösten att det är så vackert" är i digiformat men finns i gummi också. Du vet väl att du numera får digistämplarna direkt vid inköp och behöver inte vänta på dem!


På insidan har jag stämplat upp med en gummistämpel "Detta kort innehåller en kram". Det kan behövas lite varma kramar i höst, eller hur :) Gummistämpeln är tillfälligt slut så länken går till den digitala varianten.


Jag gillar att göra den här modellen på kort, men bigningen uppåt. Jag gör dem då oftast i storleken 6x6 tum.

Kika gärna in i shoppen för där finns flera nyheter! 
Glöm inte heller vår månadstävling som jag visade ett inspirationsalster till i förra veckan! Du hittar tävlingen till höger. Surfar du från mobil hittar du inlägget om du backar till den 1 september.

Ha en fin dag!

Kram Rosa

4 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!