16 sep. 2014

Grattiskort till en öl-nörd

Idag visar jag ett kort jag gjorde till en riktig ölkännare! Kortet var ett beställningskort och fick gärna vara med öltema. Jag klurade på det en stund, hade inga stämplar eller papper som passade in, men så fick jag den briljanta idén att göra ett kort inspirerat av en öletikett och sedan hänga kortet på flaskan.

Jag började med att köpa en flaska med en snygg etikett. Sedan gick jag hem och bläddrade bland mina papper och stämplar, valde och valde... Till slut hade jag en stor hög av papper på bordet, en liten trave stämplar och massor av idéer!

Jag valde att färga in kanterna på alla papper med riktigt mycket Distress Ink Walnut Stain. Jag var ute efter en dov färgskala och då passar den färgen så bra! Pappren jag valde kommer från Maja Design, lite olika kollektioner.
Jag stämplade, distressade och dekorerade med saker som gav lite steampunk-känsla. Den lilla flaskan är jag riktigt förtjust i...

Du undrar säkert varför jag inte har gjort ett vanligt flaskkort. Enkelt. Jag fick inte till det. Så jag tog ett svart band och knöt om halsen på flaskan istället.

Stämplarna jag har använt är:
Tomten (som diffus text på de utstansade siffrorna)


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!