23 sep. 2014

Grattiskort med akvarellteknik

Hej på dig!

Idag visar jag resultatet av ett experiment jag gjorde i helgen. Jag satt och lekte med mina akvareller och lite vatten och vips! så hade jag målat några små bakgrunder att stämpla på!


Först blötte jag akvarellpappret med en bred pensel, sedan målade jag dit färgen med en smal pensel.


Det gröna fick lite mer vatten efteråt och fick torka uppochner, så att den gröna färgen rann neråt lite långsamt... Det gick lekande lätt och var riktigt roligt, så jag har redan gjort några till! Kanske kan man göra sådana här julkort i år...

Stämplarna jag har använt är:

Tack för att du tittade in!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!