26 aug. 2014

Vintageinspirerat grattis

Hej!

Idag vill jag dela med mig av ett kort jag gjort med ett lite maskulint tema. Jag fick fina papper från Graphic 45 av min syster i somras och de har legat här och bara väntat på att jag ska sätta saxen i dem. =)


Jag har stämplat med Steampunkhörn på två av hörnen på det blå pappret och sedan med fläcken lite på motivet med hatten, lite på klockan och lite på insidan. På insidan har jag också stämplat med en lite steampunkigare grattis-stämpel.


Jag gick lite bananas med kugghjulen, men jag gillar verkligen hur det blev. Vad tycker du?
1 kommentar :

  1. Jag tycker det blev mycket snyggt! Gillar dina rena "fläckar" på insidan av kortet ;-)
    Kram! Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!