24 aug. 2014

Två veckors Project Life

Förra söndagen visade jag er ett titelkort som jag hade gjort för mitt Project Life och idag tänkte jag visa hela uppslaget + den nästkommande veckan:

Vecka 22:

 Vecka 23:

 Titelkortet för vecka 23 med de gulliga monsterna:


 Fillercard för nationaldagen. Visst blev det gulligt med monsterstämpeln?


Då jag blandar hejvilt bland allt mitt PL-material ska jag i ärlighetens namn säga att jag har lite svårt att hålla koll på varifrån allt kommer. Det är bl a från Studio Calico, Heidi Swapp, Simple Stories, Ali Edwards och Tim Holtz. Det jag HAR koll på är vilka stämplar som jag har använt från Pysseldags, vilket är svenska hashtags och Nillas Monster.

Ha en underbar dag!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!