12 aug. 2014

Tips på stämpelförvaring

Idag vill jag visa hur jag förvarar mina Pysseldagsstämplar. Jag har varit med ett tag, så jag har samlat på mig ganska många stämplar och för att det ska bli lättare att hitta den stämpel jag söker har jag organiserat dem i en pärm.

Först bestämde jag vilka som hör ihop (jag har inte samma system som Pysseldags-shoppen) och sedan vad kategorin skulle heta. Sedan stämplade jag upp de stämplarna på ett 4CC-papper och stoppade det i en plastficka. Bakom pappret satte jag in ett ark OH-plast med stämplarna på. Jag monterar alltid mina stämplar på EZ-foam, så då fäster de på samma sätt på plasten som på ett akrylblock. Om man vill, kan man beställa sina stämplar monterade.


Det blir ofta oordning i min scraphörna, men på det här sättet har jag mycket mer koll på mina stämplar.

Tack för att du tittade in, kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!