21 aug. 2014

Radiant rectangles på bröllopskort

Hej!

Jag fortsätter i kärlekens tecken och har gjort ett kort som skulle passa att ge min man på bröllopsdagen (men den är en bit bort än). 

På insidan finns en personlig stämpel och tänk att få göra ett kort till en vän som gifter sig med deras namn uppstämplat och så får de stämpeln som present <3


Igår så blev jag påmind om att jag har det här Spellbinder-setet via en fråga på Facebook, så då fick de komma fram och jobba lite. Den är ju lite speciell eftersom inte alla dies skär ut, så man måste kombinera vissa av dem för att få till det. Se gärna min tutorial från ett tidigare inlägg i januari.

Jag har skurit ut ett vitt cardstock 7 x 10 tum och bigat på långsidan för att få måttet 7 x 5 tum.
Jag har använt ett mönsterpapper från Inkido.
Spellbinder - radiant rectangles
halvpärlorStämpeln på framsidan är Grattis på vår bröllopsdag från Pysseldags.
Jag stämplade på den slätare sidan av den vita cardstocken och så färgade jag in mycket försiktigt med Distress ink, tumbled glass.Alla utstansade lager är monterade med 3D-kuddar. På insidan hittar vi den personliga stämpeln jag nämnde i början av inlägget. Vill man inte ha "för evigt" med så är det bara att säga det vid beställningen. Annars går det ju bra att maska bort också om man vill använda namnen i andra sammanhang, Även här har jag färgat in med tumbled glass DI och monterat på 3D-kuddar.Här ser vi en skymt av den personliga stämpeln och det syns lite bättre att kortet är i flera lager med hjälp av kuddarna.

Ha en fortsatt fin dag!

KRAM Rosa
2 kommentarer :

 1. Så stilfullt och vackert kort du gjort. Gissar att din man blir jätteglad
  för det.
  Kram och ha en fin bröllopsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla! Det blir han säkert men får vänta till april ;-)
   Kram

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!