30 aug. 2014

PL - kort

Hej på er!

Idag har jag gjort några projekt life kort.
Jag har länge tänkt att jag ska börja med det.
Har 3 barn och vill väldigt gärna ha några album som jag kan ge till dem när dem blivit äldre.
Så idag har jag testat att göra egna kort som jag kan ha i mina album.


Eftersom det är första gången jag sysslar med något sådant, så är det väldigt basic.
Födelsedagar firar man en del genom livet, helst med flera barn, så vad passar bättre än att börja med sådana kort. Jag har gjort 4 i en serie.Till dessa har jag använt mig av en mask från tim holtz - bubble och vanlig distressfärg och så stämplade jag med pysseldags härlig stämplar Hjärtliga gratulationer, tulpan, Fågel med ballong

Samma teknik på denna och med stämplarna ögonblick att minnas och så några "hörn" av stämplen cafes chocolat.Även denna fick samma teknik (vill ju ha dem med samma tema)  och så stämplarna med en enkel tulipan och hörnen av chocolat.


Så gjorde jag några i blått med till mina killar ;)


Lite whasitape, några flairs (dem runda plastbubblorna med en bild i mitten) och så har jag 2 olika masker från TCW  som jag haft 3 olika akrylfärger i (en av dem glittrar, tycker effektiven blir härlig)
Till dessa har jag använt stämplarna busfrö och vilken underbar dag.

Som sagt väldigt enkla pl kort, det var jättekul att göra och kommer definitivt prova igen att göra egna.

Nu önskar jag er en härlig helg

kram Johanna.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!