17 aug. 2014

Lägg tid på dina titelkort!

Håller du också på med pocket scrapbooking (eller Project Life som många säger)? En sak som jag har kommit underfund med är att något som verkligen lyfter ett upplägg är när man har lagt tid på sitt titelkort. 
Något som jag också har kommit underfund med är att jag nog aldrig kommer att ligga helt i fas med mina veckor, men jag antecknar desto mera för att komma ihåg vad jag har gjort så att jag har något att skriva om när jag väl jobbar med en vecka.
Så mitt senaste titelkort för vecka 22 ser ut så här:


Mitt fillercard kommer från Studio Calico och jag har använt de suveräna hashtagstämplarna samt klockstämpeln från Pysseldags:Jag rekommenderar Versafine stämpeldyna när du ska stämpla texter -jag tycker personligen att det blir mycket tydligare då. 

Förutom nämda stämplar från Pysseldags har jag använt följande material: Fjäril + hjärta i turkost från Heidi Swapp, blomman och det lilla svarta hjärtat kommer från Paislee Press, brad med &-tecken från Simple Stories samt ett stämpelalfabet från Graphic 45.

Det var allt från mig denna gång - ha det gott!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!