27 aug. 2014

Kort i lila

Hipp hipp hurra för våran lilla Stina som fyller år idag :-) Idag ska hon firas ordentligt, men kortet jag visar här är till en lite äldre jubilar :-)
Det är gjort i ett lite större format och dubbelvikt för att rymma ett presentkort. Grunden är ett lila enfärgat papper och på det har jag limmat fast flera mönstrade papper i lite lapptäcksteknik. Dessa är uppruggade och chalkade i kanterna. Det stora S:et är från ett klippark och resten av namnet är gjort av stickers som jag satte fast på en bit mönstrat papper.
#grattispåfödelsedagen kommer från ett helt set med "Hashtagord, svenska" och det har jag stämplat på en vit pappersremsa som jag sedan fäst på kortet lite böjt och upphöjt.
Den rara damen är färglagd med Promarkers och "60" ingår i "Siffror, vintage".
Utöver det andra har jag använt blommor, brads, spetsband, Sticklesglitter och Liquid Pearls på kortet.
 

 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!