28 aug. 2014

Grattis-tag

Hej!

Idag bryter jag kärlekstemat med en grattis-tag. Fast det är ju kärlek det med egentligen :D

Jag fick äran att få göra ett kort till en kollegas barnbarn och han älskar tydligen Babblarna. Jag hade aldrig hört talas om dem men har nu upptäckt att det är ett gäng söta små figurer med pedagogiska förmågor :)

Jag har skrivit ut bilder från internet och figurklippt dem. 


Istället för att göra ett kort med Babblarna så blev det en tag istället. Den är ganska stor, 7 x 4 tum. Jag stansade ut 3 cirklar i vitt och figurerna sitter fast på dem och poppar då ut mer från bakgrunden. 

Jag har en håltagare "Crop a dile Euro hook" som jag använde och så satte jag ett grovsnöre i hålet.
Bokstäverna och siffran är foambokstäver från Panduro.Den stämpel jag använt från Pysseldags är klassikern Grattis, den är liksom alltid rätt :D

Jag fick höra att tagen gjorde succé, alltid kul med feedback :D

Ha en underbar dag!

KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!