14 aug. 2014

Gammal kärlek rostar aldrig

Hej!

Den här veckan blir det ett kort igen från mig. Jag kör lite kärlekstema på mina DT-uppdrag och mer kommer framöver. Men idag handlar det om att gammal kärlek rostar aldrig.Jag har använt underbara papper från Fabscraps och tänk vilka bekymmer jag har haft att den finaste delen på pappret hamnar bakom motivet men det är bara att stå ut ;-) Jag har gjort fotomattor av brun cardstock till alla lager. Här är den fina gummistämpeln "gammal kärlek..." Jag gjorde en avlång panel med en brun fotomatta, färgade in kanterna med distress ink Walnut stain och stämplade med svart Versafinedyna direkt på mönsterpappret. Det äldre paret som tåflirtar kommer från Make it Crafty och är en digital stämpel. Jag har färglagt motivet med copicspennor som du hittar i webshoppen hos Pysseldags till kanonpris! Runt kanten har jag stämplat med en av frankeringsstämplarna som ingår i ett kit med flera andra. (Passa på, nedsatt pris just nu!)

Jag har använt de pennorna jag har på fotot nedan. 


Hud: E000, 00, 11, 21, R11
Hår: C5, 3, 1
Kostym: E77,74, 71, 70
Klänning: E 39, 37, 35, 33, 31
Förkläde YR23, Y23
Tofflor G 99, 94, 24
Skugga: W1
Stolar: E55, 53, 51Jag har dekorerat med en kakservett och några rosor. Fotohörnen är gjorda med en die från Qickutz. Runt kanterna har jag dragit med Platinum stickles så det blir en glittrig kant. Jag har använt Biltemas dubbelhäftande tape för allt papper och motivet sitter monterad med distanskuddar, även de från Biltema.

På vår Facebooksida är vi mycket nära 700 "gillare" och då lottas det ut gummistämplar, gå in där och se hur det är möjligt att ha en chans!

Tack för idag!

KRAM Rosa2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!