10 aug. 2014

En sann vän

Ibland tycker jag att det är bättre med en tag än ett kort t ex om du ska ge bort något som är i en flaska eller en blombukett. Dessutom går det ju så mycket snabbare att göra ifall man har lite bråttom.  
Jag har gjort en med de små gulliga monstrena (som är nya i shopen) samt en jättefin textstämpel som jag vet att många kan känna igen sig i_Själva tagen har jag stansat ut med en die från Tim Holtz. Pappret var en spillbit från ett Tilda-papper. Sedan har jag dekorerat med band, blommor, Stickles och utstansade fjärilar. Monstret på framsidan är färglagt med ProMarkers. De gulliga monstren kommer SNART att läggas ut i showen och klickar du HÄR kommer du till den underbara textstämpeln.

Ha en underbar söndag!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!