23 juli 2014

Små blåa äpplen

Jag har gjort ett enkelt litet krya-på-dig-kort som kanske kan komma till användning någon dag. "Ett äpple om dan håller doktorn borta" heter det ju, så därför tyckte jag att det passade rätt bra att ha dessa goa frukterna på kortet :-)
Nillas "Äpple" (mindre) och Nillas "Äpple" (större) stämplade jag upp på ett mönstrat papper och fyllde i lite extra med blåa promarkers och Stickles-glitter. Jag fyllde i med vit penna runt om och satte fast de med distanskuddar.
"Krya på dig" finns i shoppen som digital stämpel, men här har jag använt en gummistämpel direkt på det gulprickiga pappret.
Förutom stämpelmotiven och texten, har jag pyntat kortet med grönt spetsband, blommor, brads, Liquid Pearls och en liten bronsfärgad trollslända.

 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!