3 juli 2014

Secret box

Hej!

Idag är jag tillbaka med en rolig vikning, en så kallad Secret Box. Jag är en sån som gillar att pillra med vikningar, bigning, skära här och skära där och till slut så har man fått till något. Eller så har man bara gjort av med en hel del papper som hamnar på spillbitshögen på grund av misslyckade mätningar... :D

Den här asken är 3 x 3 x 3 tum stor. Jag har använt cremefärgad och vinröd(?) cardstock och mönsterpapper från Pion design. Som pricken över i har jag stämplat en vimpel med "Ögonblick att minnas". Den finns även i digital form.Jag har stämplat upp fler tänkvärda ord på min ask. Här ser du "Njut av stunderna som får dig att le".På nästa sida ändå hittar vi "Lycka är att bara vara och dela med sig".Jag har gjort en låsning med hjälp av vimpeln på toppen. Det går att göra lås på olika sätt eller strunta i det helt, men min ask ville gärna glida upp och det blev jag så sur på så jag fick lösa det. Jag har satt en magnet i vimpeln och en magnet i locket. OBS! Kom ihåg att kolla så dina magneter dras mot varandra innan du limmar fast dem. I den andra änden satte jag en brad rakt igenom vimpeln och locket så den går att vrida ut. Magneten sitter nästan längst ut på hörnet på locket och ungefär vid bokstaven "a" i minnas på vimpeln.På sidorna av lådorna inuti har jag också satt lite mönsterpapper. Här kan jag nu lägga små minnessaker framöver, såna som är värda att minnas.Skulle du vilja göra en sån här ask så titta gärna här: Splitcoaststampers Secret Box


Ha en fortsatt fin dag! Nästa vecka är jag bloggledig igen så ni får längta lite, hahaha! 
KRAM Rosa
2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!