17 juli 2014

Rolig kortvikning med en liten uggla

Hej!

Semestern är över för min del och huj vad vad fort en månad gick!

Idag bjuder jag på en lite annorlunda kortvikning. Jag använde bland annat den vikningen på avtackningskorten till sonens lärare inför sommarlovet och nu har jag gjort ett "bra-att-ha-kort" för att visa här i bloggen.Inspirationen kommer från min favvotidning Ett Trykk och de i sin tur har hittat inspiration på YouTube. Måtten finns angivna i videoklippet. Det är i tum. Jag har utgått från en cardstock på 11x 4,25 tum. bigat på 4,25 och 8,5. Kanten har jag stansat med en EK Success "arrow". Mönsterpappret är Maja Design Crea Diem.


På baksidan ser det ut så här. Här ser man en del av insidan sticka fram. Jag har stämplat min personliga handgjort av Rosa direkt på pappret. 


Jag har använt Nillas uggla Hjärtrud (finns i digiform HÄR) Hon är färglagd med Copics i färgerna B 91, 93, 95 och 97. YR 23 på näbb och ben.


Direkt på mönsterpappret har jag stämplat Howl you doin. Bandet jag håller ihop kortet med är sån där upphängningshjälp på kläder, jag fick en bunt från en kollega häromdagen, jippi! (tänk vad sugen jag är på att klippa till när jag ser någon gå med de där banden utstickande vid halsen ibland, med sax alltså, hihi!)Dags att öppna upp kortet och här ser man hur jag sett till att fliken ska kunna gå över den runda delen.Så här ser kortets insida ut. Jag har stämplat "Detta kort innehåller en kram".  Den finns också i digiformat. Ett tips: om du undrar om det finns en särskild formulering på en stämpel så använd shoppens sökfält. Skriv t ex "kram" så får du fram alla stämplar som innehåller ordet kram i både gummi och digital form.


Så här ser kortet ut på utsidan. 


Några halvpärlor fick bli den enda prydnaden. Om du är nyfiken på hur jag gjorde lärarnas kort så kan du titta in i min privata blogg: scraprosa.blogg.se 

Det var allt för mig idag, testa gärna den här vikningen och lämna gärna en info om det här i kommentarsfältet så jag får se! 

KRAM Rosa
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!