24 juli 2014

Hjärtformad korg till bröllopsdagen

Hej!

För flera år sedan testade jag att göra en hjärtformad korg med tillhörande stöd och nu blev jag sugen på att göra den igen fast i bröllopstema.

Jag grävde fram mina mallar från Bettys Creations och körde igång!

Materialet är mönsterpapper från Maja Design, spets, rosor och stickles star dust.


Till handtaget har jag skurit till en remsa cardstock 1,5" och så använde jag stansen från Martha Stewart, doily lace. På toppen har jag satt tre rosor. Alla kanter är färgade med Distress ink Walnut stain. 


Stämpeln jag har använt är "Grattis på vår bröllopsdag". Perfekt att använda till korgen eftersom det går att fylla upp den med t ex choklad och så kan man skämma bort sig med det till frukostbrickan på bröllopsdagen :)Den här korgen har ett sånt lämpligt ställ man kan göra och jag har gjort den i matchande papper. Hoppas du har det bra i värmen!

KRAM RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!