8 juni 2014

The Mistress of Evil

Dagens bloggtitel låter nåt det - här kommer förklaringen och den är inte alls så hemsk som det låter...
Jag tänker visa upp en sida från min art journaling inspirerad av denna stämpel från Pysseldags:
OCH  det faktum att jag och dottern ska gå och se den nya filmen Maleficent på bio lördag kväll. Så i skrivande stund har jag inte sett den än men hoppas att den är bra! Här kommer bilderna:


Min version av Maleficent är en blandning av Disneys tecknade version och av den vi ska se på bio. 
Jag täckte för de områdena som skulle vara ljusa med pappersbitar och har sedan färgat in sidan med olika Dylusions-sprayer. Dessutom har jag sprayat med Mister Huey´s Color mists shine över alltihopa så det har fått en skimrande ton. Tyvärr syns inte detta så bra här. När bakgrunden var infärgad och klar skissade jag upp häxan och hennes trollstav med kristallkulan på. Allt är färglagt med Caran D'Ache neocolors och akvarellpennor. Jag stämplade den coola döskallestämpeln i kristallkulan och fyllde i lite detaljer med big brush-pennor från Faber-Castell. Det sista jag gjorde - förutom att skriva citatet - var att fylla hela kristallkulan med glossy accents.

Här kommer fler bilder:

Citatet lyder: "You poor simple fools thinking you could defeat me. Me, the Mistress of Evil."
Det var allt från mig denna gång! Hoppas du får en fantastisk söndag!


1 kommentar :

  1. Wow vilken cool ide! Jag har också den stämpeln sen länge men har inte kommit mig för att använda den än...Längtar efter att få se filmen :-)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!