13 juni 2014

Resist technique

Idag tänkte jag visa er ett project life kort där jag har använt mig av resist technique.
Jag har använt mig av embossingdyna, embossingpulver och neocolor kritor (vattenlösliga kritor).
Eftersom jag inte har använt den här tekniken tidigare tillsammans med kritorna så testade jag först hur det skulle se ut och funka. Först så stämplade jag Kvinna med kokbok med embossingdynan. Den är genomskinlig och lite kletigare än övriga dynor. Sedan så tog jag blå och rosa krita och ritade runt motivet som jag sedan tog vatten och penslade ut så det flöt ihop. Här använde jag strukturerad cardstock, och det funkade bra.


Nu ville jag testa att göra ett kort till mitt PL album. Jag tog ett cardstock av slät typ till detta för att kolla skillnaden mellan struktur och slät cardstock. Jag tyckte den släta började luddade fortare än den strukturerade.

Här gjorde jag samma sak, och stämplade jag vimplar på passade papper som jag klippte ut sedan. det svarta "snöret" gjorde jag enkelt med en penna.


Ha en underbar fredagkväll, och pyssla lugnt!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!