1 juni 2014

Prova ändå, sa hjärtat!

Bland Pysseldags alla underbara stämplar finns ett av mina favoritcitat, nämligen den här:


Idag tänker jag visa en layout som jag har gjort med den samt några andra Pysseldagsstämplar:


...och några närbilder:
De andra Pysseldagsstämplarna som jag har använt är väckarklockan, kaffefläcken och poststämpeln. Till alla har jag använt Memento Tuxedo black stämpeldyna. Bakgrundspappret kommer från Glitz och är ett sånt där som jag önskar att jag hade flera av. Alla mönstrade papper kommer från ett pappersblock från Prima (Lyric collection). Övriga dekorationer är lite snören, spets, en rosett/blomma, ett korkhjärta, stickers från Heidi Swapp, lite champagnefärgade blingstenar samt washitape från Tim Holtz.

Hoppas du får en härlig söndag! 

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!