11 juni 2014

Njut av stunderna som får dig att le

Idag är det egentligen Rosas bloggdag, men hon har ledigt så då hoppar jag in. :)

Det är inte ofta jag gör LO's längre, trots att det är så kul att göra dem.
Här försökte jag använda så lite mönsterpapper som möjligt och istället försöka göra en lite annorlunda bakgrund.

Jag har använt Tim Holtz layering Stencil "stripes" där jag färgade in pappret med tre olika distressdynor i brunt och blått. Detta för att försöka få lite djup och variationer. Det bruna ska påminna om sand och det blå om vatten.

Ovanpå det har jag strött ut Fran-táge i blått (Shabby blue) på det blå och i brunt (aged ivory) på det bruna.
På den översta raden, som ska likna horisonten, har jag tagit lite All-Purpose Ink Champagne Mist 74 och målat ut det lite med en penselpenna.

För att det skulle se lite mer konstnärligt ut ritade jag dit lite fåglar. :)Till sist satte jag dit en liten bit filmremsa, washi tape, bokstäver, lite knappar och vimpeln med texten Njut av stunderna som får dig att le - en text som passar så bra till alla möjliga tillfällen och projekt.

Vi vill gärna se era alster där ni använder Pysseldags stämplar. Har ni Facebook, gilla vår sida och länka eller lägg upp en bild där så vi alla kan få se, njuta och inspireras av. :) Annars kan ni kommentera, eller maila oss så visar vi gärna upp alsterna i bloggen :) Kom bara ihåg att våra stämplar ska finnas med. ;)
Välkomna!2 kommentarer :

 1. Den här LO´n är helt klart liftvarning på....att göra egen bakgrund var fint!
  Kram Inga

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Inga!
   Du är så välkommen att lifta. :)

   Kram

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!