5 juni 2014

Monstertag och stämplade trasor!

Hej!

Idag blir det ett par olika projekt jag visar. Vi hade ju som vi berättat tidigare en DT-träff hos Ciza på Pysseldags för några veckor sedan och då experimenterade vi bland annat med att trycka på disktrasor.Jag har använt Staz-on som är vattenfast och på den första jag gjorde stämplade jag med tre olika färgdynor och använde Hjärtblommorna från Alla hjärtans dag-kitet.  Textstämpeln ingår också i det kitet men finns också löst HÄR.På nästa trasa stämplade jag en ensam tulpan och sedan med den runda "Med en enkel tulipan". Jag har färglagt tulpanen med Promarkers.


På min tredje körde jag ett examenstema. Kan vara bra med en trasa när man tar studenten... :)

Själva studentmössan är en gammal stämpel från Prickiform. Jag färglade med en gul Promarker på märket. Textstämpeln är "Idag tar du examen".Du kan gärna läsa mer om vårt experiment på Papperspodden.

Till sist vill jag gärna visa en liten födelsedags-tag jag gjorde till sonens kompis som hade ett försenat födelsedagskalas.

Jag tog en vit manilla-tag och så färgade jag in den med två olika gröna distress ink dynor. Jag sprayade vatten på det och gnussade runt. När den torkat (med hjälp av embossingfönen) så körde jag den i en rutig embossingfolder. Jag svärtade rutorna och kanterna. På baksidan satte jag en svart kartong för på baksidan blev det ju inte lika tjusigt :D

Jag stämplade upp den mycket användbara Grattis i efterskott


längst ner på 3D-kuddar monterade jag det lilla Nillamonstret som jag fick av Ciza på DT-träffen. Den är en kommande nyhet så håll utkik lite längre fram för den har också kompisar som är supersöta :D Andra saker som Nilla ritat hittar du HÄR under tiden. Jag har färglagt den med Copics, G20, 21, 24 och YR04Det var allt från mig idag. Ha en underbar helg!

KRAM Rosa


2 kommentarer :

 1. Fina grejer du gjort! Det lilla monstret fick mej att falla som en fura, sååå söt! <3 När dyker den upp i butik?
  Soliga hälsningar, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är hon duktig! :)

   Vi hoppas vi kan släppa det monstret och några till i sommar. Som digitala kommer de snart, så håll ögonen öppna Monica. :)

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!