19 juni 2014

Midsommarkort

Hej!

Nu är jag här igen efter en veckas ledighet för skolavslutningsbestyr för sonen och hans klass! Ciza vikarierade helt fantastiskt för mig med hur många vackra alster som helst! 


Imorgon är det i alla fall midsommarafton och jag lät mig inspireras av det och har gjort ett kort.
Färgvalet gult och blått kändes passande och jag har använt Maja Designs nyaste kollektion i 6x6 tum. 
Kantstansen heter X-cut Flower Doily. 


Jag har använt Pysseldags scrapbookingord-stämplar Midsommarfirande och Sju sorters blommor som finns även i digitalt format. Det är vad jag har använt mig av här. Jag krympte ner texten något så remsorna kunde skäras 1 cm höga. Jag har färgat in kanterna med Distress ink Walnut stain.


Motivstämpeln är en digital stämpel från Weestamps "Peggy"som Sylvia Zet har designat. Jag har färglagt med Copics. De pennorna hittar du i Pysseldags shop till ett kanonbra pris (vilket jag inte bara säger för att jag är DT, utan för att det är sant, hihi!) och det finns både set och styckevis i Copic sketch. Just nu kan du passa på att köpa färgmatchade set som finns i begränsat antal och priset per penna är då bara 55 kr (ordinarie pris är 59 kr)! 


Hud: E13, 11, 02, 00 R20
Hår: E49, 47, 43, 42, 40, 35
Klänning: Y23, 21, 11, 00, 000, B45, 00
Skor: E43, 42, 40, Y23, 00
Blommor och blad: YR23, B00, 000, 45, YG23, 20, 17
Korgen: E74, 71, 70
Fågel: B45, 00, YR23
Skugga kontur: C1
Skugga marken: W1

Runt om Peggy har jag färgat in med Distress ink squeezed lemonade. Jag satte några gula halvpärlor runt om och bakom motivet har jag satt en kakservett. Blommor i gult och blått, de kommer från den engelska butiken Wild Orchid crafts.


Det var allt för mig idag. Jag har semester nu sedan en vecka tillbaka och bara väntar på att den riktiga sommarvärmen ska hitta hit. Nästa vecka har jag även semester från bloggen. 

Hoppas du får en fin midsommar vad än du hittar på! 
Kram Rosa2 kommentarer :

 1. Åh så vackert och midsommaraktigt kort - kommer riktigt i stämning inför morgondagen!
  Du är suverän på att färglägga - såå läckert!!
  Glad midsommar och skön semester på dig!!
  Kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Margareta! Trevlig Midsommar!
   KRAM!

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!