18 juni 2014

Lite kärlek :-)

Idag visar jag ett litet kort med en kärleksfull hälsning :-)
Jag har använt en dubbelvikt oblekt kortstomme, två mönsterpapper, naturfärgad spets och:
"Jag älskar dig - kollage" en digital stämpel som jag skrivit ut på 4cc-papper och chalkat kanterna på. Sen har jag sprayat med lite brun "Dylusions ink spray" i nederkanten och strykt lite brunt glitterlim på det. Jag klistrade upp det på brunt papper innan jag satte fast det på kortet med distanskuddar.
"Hashtag svenska ord" är ett helt set med 68 stämplar och här använde jag "Lycka" flera gånger på ett tjockare papper, chalkade och glittrade lite på denna också.

 
Kramar
Linda
 
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!