3 juni 2014

Istället för en blomma

Idag tänkte jag visa ett kort jag gjorde på Falköpingsmaran utifrån en färgutmaning med tema öppna landskap. Man fick endast använda rött, vitt, blått och gult förutom om man stämplade och dock fick man använda svart dyna. Och så här blev mitt kort.Stämplar:

Textstämpeln stämplade jag på Perfect Coloring Paper med Memento för jag ville färglägga med Copics.
Gult: Y02-00
Blå: B39
Rött: R29-27-17

Jag stansade ut några cirklar med Spellbinders och klistrade sen ihop och monterade med 3D-kuddar.
Ett jätteenkelt kort att göra utan att ha mängder med dekorationer. Låt mönsterpapperna och stämplarna dekorera istället. :)

Tack för titten idag.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!