25 juni 2014

#grattispåfödelsedagen

Idag får ni se vad jag använt en fin liten hashtag-stämpel till...
Ett rart litet kort i brunt och rosa till en rar liten gumma som fyller hela två år :-)
Jag har använt två mönstrade papper, däremellan ett enfärgat och som vanligt chalk på alla kanter. På ena sidan satte jag ett spetsband och på andra sydde jag i ett litet snöre. Flickan är från Gorjuss och hon är färglagd med Promarkers. Den lilla pippfågeln i trä färgade jag in i lite rosa chalk och glittrade innan jag satte fast den på gungans rep. Hilde 2 år är skrivna med bokstavs-stickers som jag fyllt i ytterkanterna på med vit penna.
Jag stämplade med #grattispåfödelsedagen på en bit rosa papper som jag sedan satte fast lite böjt på kortet.
#grattispåfödelsedagen ingår i stämpel-setet "Hashtag-svenska ord" och är väldans användbar :-)

Kramar
Linda

 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!