11 juni 2014

Grattis på namnsdagen

Idag får ni se en ytte-pytte-liten presentpåse till en som har namnsdag :-)
Påsen, som bara är 7,5 cm hög, har jag köpt på Panduro och i den kan man lägga en liten kul gåva. Jag klistrade fast ett rödprickigt papper som jag först chalkade kanterna på med både rött och beige. På ovansidan satte jag en smal remsa washitejp.
Den lilla skylten med hälsningen chalkade jag också med rött och beige i kanterna och satte fast den med distanskuddar. Ugglan färglade jag med Promarkers och klippte ut den så att den ser ut att hålla i skylten. Den sitter också fast med distanskuddar.

Till denna har jag använt två fina gummistämplar:
"Grattis på namnsdagen"
Nillas "Ugglan Frippe"
Kramar
Linda
 
 

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!