15 juni 2014

Gör som havet - våga

Idag hoppar jag in för Carina och jag tänkte visa ett kort jag gjorde på Falköpingsmaran.
Det var till en av utmaningarna där, som var en skissutmaning med tema "ta mig till havet".Jag försökte göra mitt kort lite annorlunda genom att bygga upp det i olika nivåer på himmel land och hav. Jag använde 3D-kuddar till detta.
Jag tror det syns lite bättre på närbilden.

Till himlen använde jag distressdynorna tumbled glass and broken china. Jag klippte ut ett moln på vanligt kopieringspapper som jag sen höll fast med fingrarna och färgade in runt om. Det var inte helt lätt och som man tydligt ser blev det inte helt jämnt färglagt heller. Men jag blev nöjd ändå. :)
Hud: E50-00-21-R20
Hår: E33-35-37
Band/dräkt/skor: B05-02-00
Boj liten: R59-46-17
Boj stor: R59-46-T3-1
Båt: R17-E77-74

Stämplar:
Gör som havet - våga
Båt - Nillas som kommer inom kort som digital
hÄnglarstämpel (privat)
Papper:
olika paper pads


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!