30 maj 2014

Vänner

Jag har tre goda vänner från studietiden, vi turas om att äta hos varandra och trots att det har gått två och ett halvt år sedan vi tog vår högskoleexamen så träffas vi fortfarande, äter, myser och umgås.

Veckans Project life kort blir till den kommande middagen som äger rum i början på juni.
Först ut är Vänner är den... på ordet "vänner" har jag använt min vita gelly roll penna för att pricka lite vita prickar. jag tycker det ger en läcker effekt, och har man gelly roll pennor i andra färger kan man testa och se om det ger samma effekt :D jag äger bara den vita.

Såklart har vi massor med glädje i våra pingelmiddagar,
så här kommer ett fillercard med stämpeln Glädje

Jag gjorde även ett liggade 3x4" kort med den härliga stämpeln En sann vän...

Hoppas ni alla får en härlig fredag och säkert många av er är lediga idag och
njuter av underbar och välförtjänad ledighet!

Ha en härlig helg!!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!