22 maj 2014

Studentkort med egengjord bakgrund

Hej!

Som du kanske läste i Annas inlägg från i tisdags så hade vi en träff hemma hos Ciza/Pysseldags i helgen. Vi hade så himla mysigt och trevligt och satt ute och pysslade hela helgen! Underbart väder och vindstilla som tur var så inte våra papper flög iväg :-)

Ciza gav oss diverse olika uppgifter under lördagen och söndagen och utmaningar i att använda stämplar på olika sätt än rent traditionellt. Det kommer att dyka upp lite såna inlägg nu och då från helgen.

Idag väljer jag att visa det här kortet som passar bra inför studenten:


Det största arket är vit cardstock med lite struktur i. Det har jag färgat in med distress ink Mustard seed och sedan har jag tagit den stora textstämpeln "Sjung om studentens..." och stämplat den flera gånger med distress ink Wild honey. Den här studentsångsstämpeln finns i två utföranden och HÄR hittar du den andra gummisstämpeln.

Jag tog en bit mönsterpapper från Cizas lager så jag vet inte vad det är för märke och jag färgade in kanterna lite lätt med Wild honey.


Jag stämplade sedan upp "Du har tagit studenten..." med en härlig stämpeldyna i skimrande guldfärg. Den stämpeln finns även i digital form som du hittar HÄR. Studentmössan är en gammal gummistämpel från Prickiform och den stämplade jag på den vita cardstocken och klippte sedan ut den. Den är monterad på 3-D kuddar för att sticka ut lite.

Man behöver alltså inte alltid ha ett köpt matchande mönsterpapper utan man kan göra ett eget med hjälp av lite färg och en stämpel! Testa gärna själv och visa det sen i vår Facebookgrupp!

Ha en fortsatt fin dag!
KRAM Rosa


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!