2 maj 2014

PL uppslag

Så var det fredag igen och det var dags för att visa lite PL.
Jag gillar verkligen inserts i mitt album, en insert är en extra plastficka de gånger man har för många foton under en vecka, eller vill ha en speciell händelse samlad.

Jag har börjat att sätta in mina layouter i mitt project life album.
Tidigare har jag inte gjort layouter, utan jag har varit kortmakare. Men nu så har jag börjat tycka att det här med layouter är kul och verkligen roligt att bara smacka på med lite PL kort och ett foto och vips var det klart :D

(fotot är inte toppenbra, hoppas ni ser själva upplägget)
Här syns det att jag har en insert ovanpå min LO på höger sida uppslaget. Där hade min lillasyster som bor i Varnhem kommit hit upp med sin familj, och vi åkte till vår stuga. Hela den plastfickan är fylld med minnen från den dagen.

På denna LO har jag använt de små hashtag stämplarna, dom passar bra, trots att det är en 12x12 LO.

#lifeisgood ♡ 


Ha en underbar helg!
Glöm inte bort att göra fina minnen i helgen ♡ Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!