11 maj 2014

PL + Pysseldags= Sant!

Det finns så många läckra stämplar från Pysseldags som passar så himla bra till Project Life. Här ser ser ni en sida i mitt album:

Och närbilder:


På detta kortet har jag använt citatstämpeln "Det är omöjligt" och kaffefläckstämpeln.

På det andra kortet har jag använt två av de små hashtagstämplarna från stämpelkitet  "Hashtag small svenska" . De passar perfekt att stämpla på flairs!


På det tredje och sista ser ni ytterligare en stämpel från hastagsetet.

Om någon undrar vad jag använt för corekit så är det Midnight från Becky Higgins. Jag tokgillar färgkombon och mönstermixen. Jag rekommenderar varmt hashtagstämplarna - du är helt suveräna! Så plocka fram dina stämplar och gör dina kort lite mer personliga!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!