4 maj 2014

Nyckeln till mitt hjärta

Jag använder flera olika art journals och idag kommer jag att visa ett uppslag från en gammal bok som jag använder till just detta:


Två närbilder:


Idén till just det här uppslaget kom när jag fick en ny stämpel som DT-medlem just i formen av en nyckel. Jag grundade först med vit akrylfärg och när den hade torkat använde jag olika Dylusions och en mask med hjärtan. Jag skissade upp ansiktet först tunt med en blyerts och la på flera lager akrylfärg för att få en bättre ansiktston.
På den andra sidan använde jag stämplarna hjärta medium tomt och nyckel för att förstärka både texten och collagekänslan. Sist textade jag med en kalligrafipenna på frihand.

Hoppas ni fick inspiration till att leka och kladda med färg!
Ha det gott allesammans!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!