28 maj 2014

Notis-ask med en uppmaning

 
Idag visar jag en liten altrad notis-ask med en härlig uppmaning :-)
 
Jag tog en naturfärgad ask som jag klädde in med ett mönstrat papper och lite washitejp, sen färgade jag in alla kanter med rödrosa chalk. I nederkanten på locket limmade jag fast en bit spets och duttade mörkrosa Liquid Pearls i hålen.
I datorn anpassade jag storleken på dessa tre stämplar:
"Njut av stunderna som får dig att le"
Nillas "Jordgubbar"
Nillas "Jordgubbe"
som jag sedan skrev ut på 4cc-papper och färglade med Promarkers. Sen duttade jag lite Liquid Pearls och Stickles-glitter på jordgubbarna.Jag gjorde ett litet omtag av det mönstrade pappret som jag satte runt notis-lapparna. Den söta lilla jordgubben fick pryda omtaget :-)

 
Kramar
Linda
 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!