18 maj 2014

Min vecka 12

Hejsan! Då var det dags för ytterligare en skön söndag och idag tänkte jag visa upp min vecka 12 i mitt PL-album:


Jag gillar verkligen att använda de små fina hastagstämplarna i mitt album!Här kommer några närbilder så att ni ser tydligare hur jag har använt dom:

Nu är det ju så att dessa läckra stämplar är ju väldigt små och jag har bara klippt ut dom och lagt dom huller om buller i en liten zip-påse men det var ju ett himla letande varje gång jag skulle använda dom. Igår tröttnade jag och kom på ett sätt att ha dom så att jag lättare kan hitta dom. Så jag gick från det här:

...till det här:

Jag tog ett fillercard med måtten 6x4 (detta är från BoBunny) som jag sedan satte en massa remsor med dubbelhäftande tejp på. Eftersom mina stämplar är helt ommonterade (använder en stämpeldyna med Tack n´Peel på) kunde jag bara placera ut stämplarna i rätt ordning utifrån orginalbilden:


Nu är det lätt som en plätt att hitta rätt från början - inte en massa letande längre.....

Ha en riktigt härlig söndag!1 kommentar :

  1. Tack för tipset med stämplarna....sitter just med dessa små nu och fundera på hur jag gör....nu vet jag.!
    Ha en fin söndag
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!