15 maj 2014

Lycka till på ditt nya jobb!

Hej!

Ni har väl inte missat att det är en skisstävling under maj månad här hos Pysseldags!?  Ni hittar tävlingen via länktexten till vänster i bloggen. 

Jag har ett kort idag som utgår från skissen. Det är ett kort till en kollega till mig som byter arbetsställe. Passar bra med papper och almanacka till en person på en myndighet :)

Kortbasen är cremefärgad cardstock och Maja designpapper. Det bruna randiga pappret är ett gammalt pärmregister som jag stansat ut kanten på så det blir som ett utrivet kollegieblock. Det är en die från Die-Namic som jag använt till det. Gillar den perforerade kanten som blir, den heter Notebook edge.Texten Lycka till... är en digistämpel så det går att anpassa storleken efter ditt projekt. Här är den utsansad med en Spellbinder och jag har färgat in pappret med distress ink old paper. 


Figuren är en digistämpel från Saturated Canary som heter Diane. Jag har färglagt med.... Copics!


På insidan av kortet hittar vi ännu en av Pysseldags stämplar som passar bra både för att tacka av en kollega som slutar eller till läraren på skolavslutningen. Vi kommer att sakna dig.


Kortet i en annan vinkel:Så kom igen nu och var med i vår tävling! Vi DT-tjejer röstar fram en vinnare men det kommer också att lottas fram en. Det kommer vi att göra när maj månad har tagit slut. Lycka till!

Ha en bra dag!
Kram från RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!