29 maj 2014

hoppsan! Grattis i efterskott

Hej!

Idag så blir det ett kort där jag använt en av hashtagstämplarna på ett, tycker jag själv i alla fall, fyndigt sätt :D En försenad gratulationshälsning fick det bli.

Mönsterpappren kommer från Maja Design och kortet har jag dekorerat med kakservett, minihalvpärlor och blommor. Den vita bården har jag stansat med en kantstans från EK Success.Motivstämpeln är från Saturated Canary och heter Easterdress. Tyckte en hare passade bra till #hoppsan. Hashtagstämplarna finns i två olika storlekar och även med engelska ord.Insidan av kortet har jag stämplat en av de nyare gummistämplarna: Grattis i efterskottMotivstämpeln har jag färglagt med Copics. Jag hoppas att du inte har missat att Pysseldags numera har Copic Sketch i "lösvikt"! De kommer inom en vecka ungefär men vissa färger finns hemma just nu för direktleverans så kika in i shoppen!

Färger jag använt:
Hud: E13, 11, 00, 000 och R20
Hår: E50, 51,53, 55, 57 
Kläder: B 99, 97,95, 93,45, 00 och 000
Haren: R20, W7, 5, 3 och 1
Skugga: C3

Hoppas att du får en fin Kristi himmelsfärdsdag! Är du ledig så passa gärna på att vara med i vår skisstävling, den går ut på lördag kväll så chansen finns än att delta!

KRAM Rosa
4 kommentarer :

  1. Superfint Rosa, och såå läckra färger (och färgläggning förstås!)!
    Kram!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!