25 maj 2014

Hälsningar från Scrapmaran i Falköping

Igår lördag var det scrapmara i Falköping och då fick jag tillfälle att pyssla med bl a Ciza och Pernilla  här från Pysseldags! Vi hade en fantastiskt trevlig dag och jag kommer att visa upp två alster som jag gjorde med stämplar från Pysseldags.

Först ut är en layout som jag gjorde till en skissutmaning:

...och några närbilder på Pysseldags stämplar:
Nästa alster är ett fillercard till Project Life där jag har använt mig av samma monsterstämplar:


Här är en komplett lista på de stämplar som jag har använt från Pysseldags till mina alster:
Ha nu en riktigt skön söndag - och Mors dag!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!