6 maj 2014

Enkelt och snabbt, men snyggt ändå?

Idag vill jag visa några kort där jag har använda mig av Pysseldags stämplar och ganska lite dekorationer, men ändå gjort snygga, användbara kort. Mottagarna har alla blivit nöjda, i alla fall. :)


Mitt första kort är ett enkelt kort där jag har använt saker som låg framme på skrivbordet: en blomma, en bit spillpapper, några pärlor. Jag har stämplat med samma färg som jag använt för att färga in kanterna på mönsterpappret, det gör att kortet ser mer sammanhållet och genomtänkt ut. Texten crea diem är en av mina favoritstämplar.

Mitt andra kort är också gjort med saker jag hittade på bordet: ett litet tårtpapper och en bit spillpapper som jag stansade ut en fjäril ur. Stämpeln för långt borta för en kram passade bra, tycker jag.

Det tredje kortet är också superenkelt att göra. Jag har tagit tre remsor washitejp och satt dem bredvid varandra. Mellan dem och min stämplade text har jag satt en rad pärlor för att få lite mer struktur på mitt annars ganska platta kort. Texten du ger mig fjärilar i magen är väl fin?

Jag hoppas att mina kort kan ge lite inspiration att våga göra enklare kort. Jag tycker att det är ganska svårt, men kul!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!