11 maj 2014

Crea Diem - Skapa Dagen

Idag är det sista dagen på denna vecka. Vi är strax i mitten på maj månad och själv förstår jag inte var tiden tar vägen.
Jag hoppas att det i alla fall är en härlig och förhoppningsvis kreativ söndag för er alla men vet ju att detta tyvärr inte är möjligt för oss alla att bara kunna ägna oss åt att göra det vi helst vi, nämligen skapa.
Däremot är texten på dagens kort väldigt viktig för mig. Men jag kanske ska visa kortet först.

Hud: E50-00-21-R20
Hår: E51-53-55-57
Vingar: B00-BG10
Pennspets & kork: Y17
Penna: T0-1-3
Body, handskar, strumpor: Y11-08
Skor, band, handskar: RV11-13
Tights: V15-17

Stämplar:
Frankeringsset 30st
Privat Tim Holtz

Papper:
Privat - K-Design
Papper motivet är utskrivet på: PCP

Fjärilsdies:
Privat - Martha Stewart

Stämpeldynor:
Brun - Memento Rich Cocoa
Svart - VersaFine Black Onyx

Varje dag tänker jag på att det är jag som skapar min dag. Det är jag som bestämmer vad det blir av min dag. Ingen dag är den andre lik. Dels för att jag har ett jobb som är så kreativt och givande, men även p g a krämpor. Oftast har jag långt fler idéer om saker jag vill göra än vad jag har tid och ork för, men det gör mig inget. För jag älskar de kreativa tankarna - att få klura, tänka, planera. :)
Jag tittade på Eurovisionfinalen igår kväll. Eller Kalle kollade och jag satt och färglade denna donna och lyssnade mest, men försökte att titta upp några gånger under varje nummer samt då och då annars också. Och jag måste säga att ingen annan ESC har inspirerat mig så som gårdagens gjorde. Vilken scen, vilket jobb med ljuset, vilka kläder, m m. Så det var skoj. :)

Nu ska jag inte mala mer utan låta er fortsätta ha en, förhoppningsvis, mysig söndag.

Om ni missat så finns ett nytt avsnitt ute på Papperspodden om bläck och stämplar. Missa inte detta. :)
Tack för titten och lämna gärna en hälsning, här eller på Facebooksidan.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!