20 apr. 2014

We´re all mad here

Hoppas ni njuter av det underbara väder denna påskdag!

Idag tänker jag visa en sida från min art journal med ett av mina favoritcitat från Alice i Underlandet.
Det är från tepartyt hos den galne hattmakaren som säger: "We´re all mad here!" och det går ju att använda på alla möjliga sätt!


...och några närbilder där jag har använt stämplar från Pysseldags:

Jag har färgat in hela sidan med olika Dylusions och sedan sprayat vatten på för att de ska blanda sig. Varmluftspistolen är min bästa vän när jag jobbar med mixed media för vem vill vänta på att färg ska torka??? Därefter har jag stämplat med svart stämpeldyna och jobbat med kollagebilder. Det sista jag gjorde var att lite slarvigt rita med en tunn svart penna kring alla urklipp och gjorde en liten bård.
Här är alla fina stämplar som jag har använt från Pysseldags:
Det var allt för mig denna gång - ha en riktig skön söndag!
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!